Doftprov Nosework

Välkomna till doftprov i
NW1 eukalyptus – NW2 lagerblad – NW3 lavendel

Söndagen 7 april i Råda med start kl 11:00.

Vi startar med Lavendel kl 11, sedan Lagerblad och sist Eukalyptus. Exakta tider kommer i PM efter anmälningstidens slut.

Doftprovsdomare: Carina Berglund
Pris: 250 kr

Anmälan är öppen från 18 februari till 31 mars. Anmälan görs genom www.snwktavling.se. Innan du genomför anmälan behöver du skapa ett konto. Se noga till att alla uppgifter stämmer!

Avgiften betalas i samband med anmälan till Sunne brukshundklubbs bankgiro: 5729-6832

Vid betalning skriv ditt namn och hundens registrerade namn!

Före doftprovet skickas PM ut med bland annat vägbeskrivning och annan praktisk information.

Fika kommer att finnas till försäljning och det går bra att betala med Swish.

Löptikar är välkomna men startar sist (efter eukalyptus). Det är tillåtet att anmäla fler hundar än en och även till fler prov. Samma hund kan göra prov med annan förare.

All rastning sker på anvisad plats! Tänk på att hålla avstånd till varandras hundar. Gult band finns att få vid anmälan.

På Svenska Nose Work klubben kan du läsa om hur det går till på doftprov. I regelverket står mer som är bra att veta. Att vara väl förberedd inför provet gör att du och din hund har större chans att lyckas.

Vi har generösa avbokningsregler och avbokning kan ske så länge som anmälan är öppen. När anmälan stängts ges endast återbetalning för sjukdom. Avgiften återbetalas mot uppvisande av läkar-/veterinärintyg. En administrationsavgift på 25 kr återbetalas ej!

Frågor om doftprovet: Carina Berglund carina@cnastriss.se, 070-60 60 870

Övriga frågor: Eva Johansson evajo40@hotmail.com, 070-328 52 20

Foto: Evylyn Bjord

Varmt välkommen till vårt första doftprov,