Inomhusträning

Från och med april är klubbstugan återigen möblerad som kurslokal. Inomhusträning blir aktuellt igen nästa vinter.

Styrelsen har ordnat så att det går att träna hund inne i klubbstugan under vintermånaderna. Lektionssalen har tömts på möbler och på golvet ligger en heltäckande, halkfri matta. På väggarna sitter speglar som man kan utnyttja till t.ex. positionsträning. Träningsrummet är till för alla klubbens medlemmar. Utrymmet är inte jättestort, men det passar fint för att träna på detaljer.

Du som är medlem får uttnytja träningsrummet när det inte är kurs där. Det går bra att åka till klubben och se om rummet är ledigt, eller förboka. Läs nedan hur du gör för att boka rummet.

Två speglar har tillkommit på väggen efter att bilden togs.

Så bokar du träningsrummet i klubbstugan

• Titta först i klubbens kalender för att se om din önskade tid är ledig. Kalendern finns här.
  • Skicka ett sms till Anna Åström på nummer 070-492 64 92. Berätta vilken dag och mellan vilka tider du vill boka. Om du inte har koden till nyckeldosan så får du den av Anna.
  • Om du inte kan komma på din bokade träningstid, var snäll och hör av dig med sms till Anna. Då kan någon annan få chansen att boka stugan.

Trivselregler för träningsrummet

• Klubbens kursverksamhet har förtur till rummet
  • Inga utomhusskor på mattan (foppatofflor finns att låna)
  • Ta med egen handduk och torka hundens tassar
  • Löptikar måste bära tikskydd (ta med eget)
  • Hanhundar som inte garanterat kan låta bli att skvätta ska ha kisskydd (ta med eget)
  • Kom ihåg att plocka undan och städa efter dig, inklusive dammsugning
Träning av ”stå framför, backa” i rallylydnad.