Kursutbud

Vi tar endast emot anmälningar till kurs under begränsade tidsperioder inför höst- och vårterminer. Dessa tider annonseras ut på hemsidan samt i vår Facebookgrupp. Vi tar emot anmälningar för höstens kurser mellan 18 juli och 31 juli 2022. Välkommen med din anmälan under dessa dagar!

Anmälan till alla kurser sker på e-post anmalan@sunnebk.se. När du anmäler dig till kurs vill vi att du anger följande:

  • Ditt fullständiga namn och personnummer
  • Telefonnummer, hemadress och e-postadress
  • Hundens namn, ras/er och ålder
  • Vilken kurs ni skulle vilja gå

Här följer korta beskrivningar av de kurser som erbjuds höstterminen 2022.

Valpkurs

För valpar från 3 månader upp till 8 månader. Kursen introducerar grundläggande färdigheter som god kontakt, hur man lär sin valp sitt och ligg, gå fint i koppel och inkallning. Inga förkunskaper krävs.

Allmänlydnadskurs/Valpkurs, fortsättning

Kursen för dig som redan har gått valpkurs och vill fortsätta utvecklas tillsammans med din valp, men även för äldre hundar från 9 månader och uppåt. På kursen jobbar ni mycket med vardagslydnad som inkallning, koppelgående och så vidare. Inga förkunskaper krävs.

Tävlingslydnad, startklass

På den här kursen får du lära dig om momenten som ingår i lydnadens startklass. Du får inblick i regler och föreskrifter som du behöver känna till för att tävla. Din hund bör ha god allmänlydnad.

Nosework, fortsättning

Förkunskaper: Hunden ska ha doften eukalyptus inlärd.

Agility, fortsättning

Kurs för dig som har gått nybörjarkurs i agility och vill fortsätta utvecklas och tävla.

Rallylydnad, nybörjare

På nybörjarkursen får du lära dig rallylydnadens grunder med moment och regler. Din hund bör vara minst 6 månader och ha någorlunda vardagslydnad. Passar både för dig som vill tävla i rallylydnad och dig som vill ha rolig vardagsträning.

Rallylydnad, fortsättning

Den här kursen passar för dig som har gått nybörjarkurs och vill börja lära dig momenten i de högre klasserna. Passar för dig som redan har provat att tävla i rallylydnad, eller som har siktet inställt på tävling.

Våra kurser anordnas i samarbete med Studiefrämjandet.