Tävlingar 2022

Specialsök röd kong 8 maj 2022

Sunne Brukshundklubb inbjuder in till SBK specialsök röd kong classic klass 1! Du kan även ladda ner denna inbjudan som PDF genom att klicka här.

Datum: 8 maj 2022
Plats: Sunne
Domare: Elisabeth Torstensson
Provledare: Maud Alm
Sista anmälningsdag: 17 april
Startavgift: 350 kr betalas efter att du blivit tilldelad en plats.

Anmälan och frågor skickas till maud.alm@bahnhof.se

Anmälan ska innehålla:

• Förarens namn, telefonnummer och e-postadress
• Klubbtillhörighet i SBK och medlemsnummer
• Hundens fullständiga registrerade namn, ras, födelsedata och registreringsnummer/TAVLIC.

Varje startande får en starttid mellan 9.00-14.30. Antal tävlande: 10 st. Lottning sker vid stort antal anmälningar. Medlemmar i Sunne brukshundklubb har förtur.

Varmt välkommen med din anmälan!

Noseworktävlingar 9-10 april 2022

Välkommen till officiell TSM1 tävling 9 April och till officiell TEM1 behållare 10 April.

Startlistan för TEM uppdaterad 220406.

Domaren för båda dagarna är Carina Berglund.

Tävlingsledare för båda dagarna är Madeleine Tammi. Telefon: 070-2271661 E-post: nosework@sunnebk.se

Tävlingsplats:

Skyttecenter Bergskog
686 91 Sunne

Anmälnings avgiften 480 kr betalas med Swish till 1235392659 senast 25 Mars för TSM och 26 Mars för TEM
(Märk betalningen tävling TSM 9/4 eller tävling TEM 10/4)
Har ni kommit med på båda tävlingarna så gör ni swish inbetalning till respektive tävling.

Tävlingarna genomförs i två grupper (det finns ingen möjlighet att önska grupp)
Grupp A startar kl 10
Grubb B startar ca kl 13,30
Samling och banvandring 15 minuter före start.

Intyg och medlemsbevis:

Vaccinationsintyg och medlemsbevis (för den klubb ni anmält genom) skickas till nosework@sunnebk.se.

Avbokningsregler:

14 dagar eller färre före tävling, om reserver finns: avbokningsavgift 40 kr. Om inga reserver finns: ingen återbetalning.

Priser tilldelas 1-3 i totalen och 1-3 i varje moment. Prisutdelning sker ca kl 16.

Ni fotograferar erat protokoll efter prisutdelningen. Vi behåller protokollen. Om ni inte kan närvara så skickar tävlingsledaren protokollen via sms till dem som önskar det.

Ta med frankerat kuvert om ni erhåller diplom och inte kan närvara vid prisutdelningen.

Löptikar startar sist. Berätta så snart du vet att din tik löper. Banvandring sker tillsammans med grupp B.

Provsök kommer att finnas.

Servering och toalett finns.

Max 2 meter koppel gäller på tävlingsområdet.

Hjärtligt välkomna!

Sunne brukshundklubb