Kursutbud

kurser_01

Utbudet av kurser på Sunne BK varierar från termin till termin, beroende på intresse och tillgängliga instruktörer. För att alla ska ha samma möjligheter att komma med på kurser tar vi inte emot några föranmälningar. Istället publicerar vi en annons i SunneNytt varje vår och höst där det står när och till vem anmälan kan göras. Hösten 2017 tar vi emot anmälningar mellan 16 och 31 augusti. Anmälan sker till Eva Johansson på e-post evajo40@hotmail.com eller telefon 070-328 52 20.

Här följer korta beskrivningar av kurserna som vi erbjuder hösten 2017.

Valpkurs
För valpar från 3 månader upp till 8 månader. Kursen introducerar grundläggande färdigheter som god kontakt, hur man lär sin valp sitt och ligg, gå fint i koppel och inkallning. Inga förkunskaper krävs. 8 kurstillfällen, max 6 deltagare. Pris 800 kr + kurslitteratur och medlemskap. Anmälan senast 23/8.

Barn/ungdomskurs
En kurs för dig mellan 7 och 15 år som är nyfiken på hundar och hundsport! Under 5 kurstillfällen kommer du att få lära dig mer om hundar och hur man tränar dem. Du får prova på hundsporter som till exempel agility, rallylydnad och spår. Max 8 deltagare. Kursen är gratis, du betalar endast medlemskap till Sveriges Hundungdom som kostar 300 kr. Anmälan senast 31/8. Hund finns att låna för den som inte har någon egen!