Kursutbud

kurser_01

Utbudet av kurser på Sunne BK varierar från termin till termin, beroende på intresse och tillgängliga instruktörer. När kursutbudet är bestämt så publiceras en annons i tidningen SunneNytt, samt på klubbens hemsida och i vår Facebookgrupp. Där anges också när och till vem du anmäler dig.

Det går också bra att lämna en intresseanmälan för kurs. Intresseanmälan är inte bindande och garanterar inte en plats på kurs, men det hjälper utbildningssektorn att planera. Du som har lämnat intresseanmälan kommer att få e-post med information om när det går att anmäla sig till kurs. Klicka här för att lämna intresseanmälan.

Våren 2018 tar vi emot anmälningar mellan 11 april och 20 april. Anmälan sker till Eva Johansson på e-post evajo40@hotmail.com eller telefon 070-328 52 20. I anmälan ska du ange ditt namn, personnummer, telefonnummer, adress och e-postadress, samt hundens namn, ras/er och ålder, och vilken kurs ni vill gå.

Här följer korta beskrivningar av kurserna som vi erbjuder våren 2018.

Valpkurs

För valpar från 3 månader upp till 8 månader. Kursen introducerar grundläggande färdigheter som god kontakt, hur man lär sin valp sitt och ligg, gå fint i koppel och inkallning. Inga förkunskaper krävs. Pris 800 kr + kurslitteratur och medlemskap.

Allmänlydnadskurs

För hundar från 9 månader och uppåt. På kursen jobbar ni mycket med vardagslydnad som inkallning, koppelgående och så vidare. Inga förkunskaper krävs. Pris 800 kr + kurslitteratur och medlemskap.

Agilitykurs

Intro- och nybörjarkurs i agility. Här får ni lära er grunderna i agility och prova på alla sportens hinder. Åldersgräns för hunden är 1 år (något yngre kan gå bra i introkursen). Förkunskaper: god allmänlydnad. Pris 800 kr + kurslitteratur och medlemskap.

Rallylydnad – sommar 2018

Nybörjarkurs i rallylydnad. Här får ni lära er alla moment i rallylydnadens nybörjarklass. Vi går igenom regler och de färdigheter som behövs för att prova på att tävla. Pris 800 kr + kurslitteratur och medlemskap.