Kursutbud

kurser_01

Utbudet av kurser på Sunne BK varierar från termin till termin, beroende på intresse och tillgängliga instruktörer. När kursutbudet är bestämt så publiceras en annons i tidningen SunneNytt, samt på klubbens hemsida och i vår Facebookgrupp. Där anges också när och till vem du anmäler dig.

Hösten 2019 tar vi emot anmälningar från och med 14 augusti. Anmälan sker till Eva Johansson på e-post evajo40@hotmail.com eller telefon 070-328 52 20 (efter klockan 18:00). I anmälan ska du ange ditt namn, personnummer, telefonnummer, adress och e-postadress, samt hundens namn, ras/er och ålder, och vilken kurs ni vill gå.

Här följer korta beskrivningar av kurserna som vi erbjuder hösten 2019.

Valpkurs

För valpar från 3 månader upp till 8 månader. Kursen introducerar grundläggande färdigheter som god kontakt, hur man lär sin valp sitt och ligg, gå fint i koppel och inkallning. Inga förkunskaper krävs. Pris 1100 kr inkl kurslitteratur.

Allmänlydnadskurs

För hundar från 9 månader och uppåt. På kursen jobbar ni mycket med vardagslydnad som inkallning, koppelgående och så vidare. Inga förkunskaper krävs. Pris 1100 kr inkl kurslitteratur.

Rallylydnad och agility

Vi tar emot intresseanmälningar för rallylydnad och agility. Om du är intresserad av rallylydnadskurs, skicka e-post till Anna Åström på anna@fantasium.se. Om du är intresserad av agility, skicka e-post till Johanna Karlsson Svensc på jojjo104@hotmail.com.

Våra kurser anordnas i samarbete med Studiefrämjandet.