Vad roligt att du vill bli medlem i Sunne BK! Som medlem har du rätt att gå kurs hos oss och delta i klubbens aktiviteter, samt att delta i tävlingar som anordnas av Svenska Brukshundklubben. Du får SBKs medlemstidning Brukshunden 6 gånger per år. Medlemmar har även andra förmåner, som exempelvis rabatt på Agrias djurförsäkringar.

Medlemsavgifter 2020

– Helbetalande medlem: 550 kr
– Delbetalande medlem: 150 kr
– Familjemedlem: 150 kr
– Ungdomsmedlem: 300 kr som betalas genom Medlemsguiden – se mer info längre ner.

För att bli medlem i Sunne Brukshundklubb, klicka här. Länken tar dig till Svenska Brukshundklubbens sida där du kan läsa mer och klicka dig vidare till formuläret där du tecknar ditt medlemskap som helbetalande eller delbetalande medlem.

Familjemedlem betalar direkt till Sunne BK. Om du vill bli familjemedlem, betala in 150 kr till Sunne BKs bankgiro 5729-6832. Märk betalningen med familjemedlemmens namn och skicka sedan e-post till bir.jo@hotmail.com med följande information: namn, personnummer, adress, e-postadress, telefonnummer samt den medlemsnummer för den i familjen som är helbetalande medlem.

Om du har frågor så är du välkommen att kontakta klubbens medlemsansvariga, Birgitta:  bir.jo@hotmail.com.

Olika typer av medlemskap

Hel- och delbetalande medlem
Medlemsavgiften är uppdelad i en förbundsavgift (400 kr/år) och en lokal avgift (150 kr/år för Sunne BK). Förbundsavgiften betalas bara en gång, samtidigt som du blir medlem i en lokalklubb som du betalar lokal avgift för. Om du sedan vill bli medlem i fler lokalklubbar så betalar du endast den lokala avgiften för dem.

Familjemedlem
Som familjemedlem ska du vara folkbokförd på samma adress som huvudmedlemmen.

För att klubbens försäkring skall gälla om det händer något när ni går på kurs hos Sunne BK måste medlemsavgiften vara betald. Detta gäller även för alla medföljande personer ur hundens familj. För att få lösa familjemedlemskap krävs att en familjemedlem är fullbetalande medlem i Sunne BK. Ungdomsmedlemskap gäller inte som grund för ett familjemedlemskap. En person betalar alltså ”fullt pris” 550 kr och andra medföljande familjemedlemmar betalar 150 kr per person.

Ungdomsmedlem
Om du är mellan 6 och 25 år så kan du bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välja Sunne Brukshundklubb som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett! Det finns även förmånliga syskonmedlemskap.

Du registrerar ditt medlemskap här: Medlemsguiden

Klicka på ”För dig mellan 6 och 25 år”. Välj en valfri lokal hundungdomsklubb och sedan väljer du Sunne BK som din specialklubb.