Har du och din hund varit ute och tävlat för Sunne BK? Har din hund gjort MH, MT eller blivit Korad? Hör av dig till Webmaster Anna på e-post anna@fantasium.se så att vi får gratta er! Skicka jättegärna med en bild på er från tävlingen om det finns!

linje_02

Johannas och Miras agilityframgångar fortsätter! 19 juli tog de sin sista pinne i hoppklass 2, och det med en fin tredjeplats! Stort grattis!

grattis_mira_18

linje_02

Några blandade grattisar från den senaste tävlingstiden!

grattis_indra_02

Indra och Trudy har tävlat rallylydnad i både Karlstad och Matfors, båda med godkända resultat! I Karlstad fick de 86 poäng och i Matfors 71, och eftersom Indra hade ett godkänt resultat sedan tidigare så heter hon numera RLD N Vallgårdens Impressiv Indra, stort grattis till er!

grattis_stella_03

Även Jenny och Stella har tävlat rallylydnad, i Karlstad och i Kil. I Karlstad blev det hela 98 poäng och en tredjeplats, i Kil 95 poäng och en femteplats! Då Stella hade godkända resultat sedan tidigare så heter hon numera RLD N Tappinskis Missing Me, jättegrattis till er!

grattis_mira_16

Johanna och Mira har tävlat agility! I Gagnef blev bästa resultatet ett nollat lopp i Hopp 2 som gav tredjeplats och uppflyttningspinne, stort grattis!

grattis_mira_17

I Karlskoga gjorde de två felfria lopp i Hopp 2 som resulterade i fjärdeplatser men tyvärr inga pinnar. Bättre gick det i Agility 2 där de gjorde ännu en runda med noll fel som gav förstaplats och pinne! Johanna och Mira är därmed uppflyttade till klass 3 i Agility, supergrattis!

grattis_lhyra_10

Ewelina och Lhyra (RLD N LP1 Rakkaus Anorith) tävlade lydnadsklass 2 i Kil den 26 juni. De fick ett superfint förstapris på 184 poäng och därtill klassvinst! Jättegrattis!

linje_02

Nu har rallygänget varit ute och visat framtassarna igen! 2 maj var det tävling i Torsby och Sunne BK hade fem ekipage på plats varav alla fick godkända resultat!

grattis_indra_01Trudy och Indra (Vallgårdens Impressiv Indra) debuterade i nybörjarklassen (efter bra tre kurstillfällen på rallykurs!) och fick 70 poäng, stort grattis!

grattis_magda_01Charlotte och Magda (Zecudas Prada Fashionista) tävlade också för första gången och fick ett toppenfint resultat på 81 poäng, jättegrattis!

grattis_stella_02Jenny och Stella (Tappinskis Missing Me) fick sitt andra godkända resultat i nybörjarklassen och vann dessutom på 100 poäng, wow! Jättegrattis!

grattis_tintin_03Anna och Tintin (RLD N Trollyckes Atlas) debuterade i fortsättningsklassen och fick ett godkänt resultat på 88 poäng, stort grattis!

grattis_dolly_06Marie-Louise och Dolly (RLD N RLD F Lapinlunas Jänkäniila) tävlade också i fortsättningsklassen och blev godkända på 86 poäng, stort grattis!

linje_02

Några försenade grattisar! Först ett stort grattis till Ray med Piggan som 18 april blev Sveriges första IPO 2-briard på Helsingborgs BK! Nu heter Piggan IPO/BHP1 IPO 1 IPO 2 BSL 2 BSL 3 UHP LP1 LP2 SeUCH Candy Shock!

grattis_piggan_17Ewelina och Lhyra har haft fullt upp! 18 april tog de sitt tredje förstapris i lydnadsklass 1 på Forshaga BK och erövrade därmed titeln LP1, stort grattis!

grattis_lhyra_08En knapp vecka senare debuterade de i lydnadsklass 2 på Kils BK och fick ett förstapris och en andraplats! Fantastiskt bra jobbat!

grattis_lhyra_09

linje_02

Vimsige webmastern hade slarvat bort ett grattis! Ett försenat men väldigt stort grattis till Johanna och Mira (RLD N Ferrarina) som tävlade agility den 7 februari 2015. De gjorde ett snyggt agilitylopp med noll fel som räckte till en tredjeplats!

grattis_mira_15

linje_02

Den 22 februari 2015 tävlade Ewelina och Lhyra (RLD N Rakkaus Anorith) lydnadsklass 1 på Torsby Brukshundklubb. De fick ett förstapris på 184.5 poäng och klassvinst, stort grattis!

grattis_lhyra_07

linje_02

Mona och Morris var och ställde ut på MyDog i Göteborg 3-4 januari 2015 med strålande resultat. På lördagen blev det BIR, CACIB och utställningschampionat! På söndagen blev det BIM, CACIB och kvalificering för CRUFTS 2016! Stort, stort grattis till Mona och Morris som numera heter Se Uch Curly Cottage Opus!

grattis_morris_01

linje_02

Radarparet Ray och Piggan hann med ännu en tävling innan säsongens slut! 20 december tävlade de lydnadsklass 2 hos Malung-Sälens BK. Det blev ett förstapris på fina 186,5 poäng, som räckte till en andraplats på pallen! Därmed knep Piggan även sin LP 2-titel och hennes snygga namn är nu KORAD IPO/BHP1 IPO1 BSL 2 BSL3 LP1 UHP SeUCH LP2 Candy-Shock! Till råga på allt så har hon även en uppflyttning till lägre klass i bruksspår. Stort grattis till en fantastisk fin tävlingssäsong!

grattis_piggan_16

linje_02

14 december tävlade Anna och Sirius mästarklass i rallylydnad på Stockholm Hundmässa. De fick 93 poäng som gav ett kvalificerande resultat och räckte till en åttondeplats i klassen. Med två godkända resultat sedan tidigare så är Sirius numera svensk rallymästare och heter LP1 RLD N RLD F RLD A RLD M Mastamariner Sirius Blue, stort grattis!

grattis_sirius_06

linje_02

För Piggan (KORAD IPO/BHP1 IPO1 BSL2 BSL3 LP1 UHP SeUCH Candy Shock) och Ray är tävlingssäsongen fortfarande igång! Söndag 7/12 tog de sitt andra förstapris i lydnadsklass 2, vilket även gav en tredjeplats på prispallen! Stort grattis!

grattis_piggan_15

linje_02

30 november tävlade två av klubbens ekipage på rallylydnadstävlingar i Rättvik. Marie-Louise och Dolly tävlade i fortsättningsklassen där de fick ett godkänt resultat, och med två godkända resultat sedan tidigare så heter Dolly nu RLD N RLD F Lapinlunas Jänkäniila! Stort grattis!

grattis_dolly_05

Camilla och Sara tävlade också och fick två godkända resultat i fortsättningsklassen på 86 respektive 100 poäng! De var det enda ekipaget med 100 poäng och blev därmed klassvinnare, stort grattis!

grattis_sara_05

linje_02

15 november var Ray och Piggan på utställning i hos Nedsiljans BK i Rättvik. Piggan lyckades knipa sitt sista cert och är numera Svensk Utställningschampion – jättestort grattis! Piggan börjar få ett riktigt snyggt namn: KORAD IPO/BHP1 IPO1 BSL2 BSL3 LP1 UHP SUCH Candy Shock!

grattis_piggan_14

linje_02

1 november gjorde Ray och Piggan ett uthållighetsprov (UHP) hos Schäferhundklubben Solsta. I ett UHP ska hunden springa bredvid cykel i 2 mil i 12-15 km/timmen. Piggan fick som andra briard i Sverige godkänt på detta prov, och kan nu lägga titeln UHP till sitt snygga namn KORAD IPO/BHP 1 IPO 1 BSL 2 BSL 3 LP1 UHP Candy Shock – stort grattis!

grattis_piggan_13

linje_02

26/10 debuterade Ray och Piggan (KORAD IPO/BHP 1 IPO1 BSL 2 BSL 3 LP1 Candy Shock) i lydnadsklass 2 på Skövde BK. De fick ett förstapris och en hedrande andraplats på prispallen, stort grattis!

grattis_piggan_12

linje_02

Den 5/10 var det rallylydnadstävlingar i Storfors! Monica och Bianca (Ghost Hunter’s Bianca) tävlade i nybörjarklass och fick sitt första godkända resultat på 81 poäng, stort grattis!

grattis_bianca_01

Vanessa och Ebba (RLD N Ebba) fick även de ett godkänt resultat i nybörjarklass på 80 poäng, stort grattis!

grattis_ebba_03

Anna och Aska fick två godkända resultat i nybörjarklass, det ena på 90 poäng och det andra på 99 poäng vilket gav klassvinst, stort grattis! Då Aska hade två godkända resultat sedan gårdagen så får hon nu titulera sig RLD N Mastamariner Dawn Treader!

grattis_aska_02

linje_02

Ännu en tävlingshelg har dragit igång!

Ray och Piggan har tävlat lydnadsklass 1 i Grums 4 oktober. De fick 179 poäng som gav förstapris, klassvinst och LP 1! Så nu har Piggan lagt ytterligare en titel till sitt tjusiga namn – KORAD IPO/BHPI IPO1 BSL 2 BSL 3 LP1 Candy Shock! Stort grattis!

grattis_piggan_11

4 oktober var det också rallylydnadstävlingar i Forshaga. I nybörjarklass B debuterade Jenny och Stella (Tappinskis Missing Me) och fick en godkänd runda på 85 poäng, stort grattis!

grattis_stella_01

I nybörjarklasserna debuterade också Anna med Aska (Mastamariner Dawn Treader). De fick 100 poäng i båda klasserna som ledde till delad klassvinst, stort grattis!

grattis_aska_01

Marie-Louise och Dolly (RLD N Lapinlunas Jänkäniila) gjorde sina första starter i fortsättningsklassen med godkända rundor på 89 respektive 95 poäng, jättegrattis!

grattis_dolly_04

Camilla och Sara tävlade också i fortsättningsklassen. Även de fick två godkända rundor, på 83 och 100 poäng, den senare gav delad klassvinst, jättegrattis till er! Då Sara hade ett godkänt resulat i fortsättningsklassen sedan tidigare får hon numer titulera sig RLD N RLD F Svarta Sara!

grattis_sara_04

Anna och Sirius (LP1 RLD N RLD F RLD A Mastamariner Sirius Blue) gjorde sin debut i mästarklassen. Även de fick två godkända rundor på 87 respektive 90 poäng, stort grattis!

grattis_sirius_05

linje_02

Söndagen den 28 september var det både agility- och rallylydnadstävlingar i Kristinehamn.

Camilla och Bosse fick en fin tredjeplacering i agilityklass 1, stort grattis!

grattis_bosse_01

Johanna och Mira (RLD N Ferrarina) gjorde ett nollat lopp i agilityklass 2 som räckte till uppflyttningspinne och klassvinst, jättegrattis!

grattis_mira_14

I rallylydnaden gjorde Vanessa och Ebba två fina, godkända rundor i nybörjarklass med 83 poäng som bästa resultat. Då Ebba hade ett godkänt resultat sedan tidigare så kan hon numera titulera sig RLD N Ebba, jättegrattis!

grattis_ebba_02

Även Ewelina och Lhyra tävlade i nybörjarklassen med två godkända resultat, det bästa med 95 poäng och en sjätteplacering! Även Lhyra hade godkända resultat sedan tidigare och heter numera RLD N Rakkaus Anorith, stort grattis!

grattis_lhyra_06

linje_02

Tävlingshelgen har bara börjat och det har redan trillat in två fina resultat!

Ewelina och Lhyra (Rakkaus Anorith) har tävlat lydnadsklass 1 på Kils BK. Det blev ett fint 1:a pris på 172 poäng som resulterade i klassvinst. Stort grattis!

grattis_lhyra_05

Ray och Piggan har varit och tävlat IPO-spår på Södertälje BK. Piggan jobbade bra och kammade hem titeln BSL 3 – den första briarden i Sverige som klarar det! Så numera är Piggans officiella namn KORAD IPO/BHP1 IPO1 BSL 2 BSL 3 Candy Shock, jättegrattis till er!

grattis_piggan_10

linje_02

Den 20 september tävlade Ray och Piggan (KORAD IPO/BHP1 IPO1 BSL 2 Candy Shock) lydnad på Torsby BK. De fick 179 poäng som gav ett 1:a pris och klassvinst, stort grattis!

grattis_piggan_09

linje_02

Ännu en tävlingshelg är till ända och klubben har fått fina framgångar! Johanna och Mira (RLD N Ferrarina) tävlade agility på Västerås Brukshundklubb 13/9. Bästa resultatet blev en tredjeplats och uppflyttningspinne i agilityklass 2, stort grattis!

grattis_mira_13

14/9 var det rallylydnadstävlingar på Kils Brukshundsklubb och vi deltog med fyra ekipage. Vanessa och Ebba gjorde debut i nybörjarklassen och fick hela 90 poäng! Stort grattis till en toppendebut!

grattis_ebba_01

Marie-Louise och Dolly (RLD N Lapinlunas Jänkäniila) tävlade också i nybörjarklassen och slog till med sitt personbästa resultat på 97 poäng och delad klassvinst, jättegrattis!

grattis_dolly_03

Camilla och Sara (RLD N Svarta Sara) debuterade i fortsättningsklassen och fick ett jättefint godkänt resultat på 81 poäng, stort grattis!

grattis_sara_03

Anna och Sirius tävlade i avancerad klass och fick 92 poäng och klassvinst! Med två godkända resultat i avancerad klass sedan tidigare så kan Sirius nu titulera sig LP1 RLD N RLD F RLD A Mastamariner Sirius Blue, stort grattis!

grattis_sirius_04

linje_02

Lördagen 6/8 tävlade Ray och Piggan (KORAD IPO/BHPI IPO1 BSL 2 Candy Shock) appellspår i Kil. Det blev 274 poäng, uppflyttning och klassvinst – jättestort grattis!

grattis_piggan_08

Johanna och Mira (RLD N Ferrarina) tävlade agility i Örebro 6-7/8. På lördagen blev det ett nollat lopp i hoppklass som gav 1:a plats och uppflyttningspinne, och nollat lopp i agilityklass som gav en 2:a plats och uppflyttningspinne! På söndagen fick de ett nollat lopp i hoppklass som gav en 2:a plats och uppflyttningspinne – jättegrattis till er!

grattis_mira_12

linje_02

Tre av klubbens ekipage var med och tävlade på rallylydnadstävlingarna i Karlstads Brukshundklubb 30/8. Vanessa och Elvis tävlade i nybörjarklass och fick ett fint kvalificerande resultat, stort grattis!

grattis_elvis_03

Marie-Louise och Dolly tävlade även de i nybörjarklassen och fick två fina godkända resultat. Med två kvalificerande resultat sedan tidigare så kan nu Dolly titulera sig RLD N Lapinlunas Jänkäniila – jättegrattis!

grattis_dolly_02

Anna och Sirius debuterade i avancerad klass och fick två godkända resultat. Stort grattis!

grattis_sirius_03

linje_02

Den 23/8 tävlade Johanna och Mira (RLD N Ferrarina) agility i Mora. Bästa resultatet blev i agilityklass med felfritt lopp, uppflyttningspinne och vinst! Stort grattis till er!

grattis_mira_11

linje_02

En härlig helg för Sunne BK!

Piggan har visat framtassarna igen, 17/8 på Kristinehamns BK. Som första briard i Sverige har hon klarat BSL 2 (bruksprov spår lydnad inom IPO)! Hon kniper därmed en till titel och kan numer titulera sig KORAD BHP/IPO1 IPO 1 BSL 2 Candy Shock! Stort grattis, Piggan och Ray!

grattis_piggan_07

Ewelina och Lhyra (Rakkaus Anorith) gjorde sin debut i IPO-världen med ett godkänt Behörighetsprov (BH) den 17/8, stort grattis!

grattis_lhyra_04

Helena och Yoda (Saga) har tävlat agility i hoppklass 1 i Frövi 17/8 och kom på en hedervärd 5:e plats med uppflyttningspinne! Stort grattis till er!

grattis_yoda_02

På samma tävling så körde Johanna och Mira (RLD N Ferrarina) agilityklass 1 och fick en fin tredjeplacering trots 5 fel! Grattis till er, bra jobbat!

grattis_mira_10

linje_02

Vanessa och Elvis tävlade nybörjarklass i rallylydnad i Färgelanda den 9 augusti. De fick sitt tredje kvalificerande resultat och Elvis kan därmed titulera sig RLD N Russel Tuvans W Dakota! Stort grattis!

grattis_elvis_02

linje_02

Piggan (KORAD IPO/BHP1 Candy Shock) har varit ute och visat upp sig på den internationella utställningen i Ransäter. Hon blev 2:a bästa tik med CERT och reserv-CACIB. Stort grattis till Piggan och hennes husse Ray, snart är utställningschampionatet i hamn!

grattis_piggan_06

linje_02

Piggan har nu bevisat att hon är både snygg och stabil! Söndag 20 juli genomförde hon ett MT i Bytorp utanför Sala och fick strålande 502 poäng, det högsta någonsin för en briardtik i Sverige! Därmed kan Piggan numer titulera sig KORAD IPO/BHP1 Candy Shock. Stort grattis, Piggan och Ray!

grattis_piggan_05

linje_02

Den 13 juli var Sunne Brukshundklubb välrepresenteterade på rallylydnadstävlingarna på Kils Brukshundklubb, med fem ekipage i nybörjarklass och ett i fortsättningsklass. Alla ekipagen gjorde dubbla starter och alla fick dubbla godkända resultat, vilken dag! Jättegrattis till hela gänget!

grattis_lhyra_03Ewelina och Lhyra (Rakkaus Anorith) debuterade i nybörjarklass och fick fantastiska 99 respektive 96 poäng med andraplaceringar i båda klasserna!

grattis_elvis_01Vanessa och Elvis (Russell Tuvans W Dakota) debuterade även de och gjorde två mycket fina godkända rundor på 78 respektive 93 poäng!

grattis_dolly_01

Marie-Louise och Dolly debuterade också och de gjorde så fina godkända rundor med 72 respektive 91 poäng!

grattis_mira_09

Johanna och Mira kammade hem jättefina resultat på 97 poäng med en tredjeplats, samt 91 poäng, och Mira kan därmed titulera sig RLD N Ferrarina!

grattis_tintin_02

Anna och Tintin hade även de godkända resultat sedan tidigare och med dagens godkända rundor på 86 och 89 poäng så heter Tintin numer RLD N Trollyckes Atlas!

grattis_sirius_02

Anna och Sirius tävlade i fortsättningsklasserna. I första klassen prickade de in en 100-poängare och delad förstaplats, i den andra blev det 98 poäng och delad andraplats! Sirius hade godkända resultat i fortsättningsklassen sedan tidigare och heter nu LP1 RLD N RLD F Mastamariner Sirius Blue.

linje_02

I helgen har klubbens ekipage haft fina framgångar i agility i Hällefors och rallylydnad i Göteborg! Gunvor Nystedt och Ozzy fick en andraplacering och pinne i agilityklass 1, stort grattis!

grattis_ozzy_02

Johanna Karlsson Svensc och Mira (Ferrarina) fick en andraplacering och pinne i hoppklass 1, jättegrattis!

grattis_mira_08

Helena Karlsson och Yoda (Saga) debuterade i agilityklass 2 med noll fel och en fjärdeplacering. I hoppklass 1 blev det noll fel och en femteplacering, supergrattis!

Camilla Kjellstrand och Sara tävlade dubbla nybörjarklasser i rallylydnad i Göteborg. De fick två godkända rundor på 85 respektive 97 poäng, fantastiskt bra jobbat!

linje_02

Lollo Larsson och hennes snygga Demo har varit på utställningar. På SKKs utställning i Vännäs 14/6 blev han BIR och på NKKs utställning i Tromsø 15/6 kammade han hem Cert, Cacib, BIR och blev norsk utställningschampion! Demo kan därmed titulera sig No Uch D-Mol-Ition Bar-Bar Beskydy, stort grattis!

grattis_demo_04

linje_02

14 juni tävlade Linda Johansson och Assar (KORAD Fandangos Assar) elitklass i spår i Torsby. De fick ett fantastiskt fint resultat med 522 poäng, CERT och vinst! Supergrattis!

grattis_assar_01

linje_02

7 juni var Sunne BK representerade på rallylydnadstävlingar i Karlstad. Johanna Karlsson Svensc och Mira (Ferrarina) gjorde en fin runda i nybörjarklass på 85 poäng, grattis! I samma klass tävlade Camilla Kjellstrand och Svarta Sara som slog till med en fullpott på 100 poäng och klassvinst, jättegrattis!

grattis_sara_02 grattis_mira_07

linje_02

6 juni tävlade två av klubbens ekipage agility i Karlstad. Johanna Karlsson Svensc och Mira (Ferrarina) vann i agilityklass och fick en pinne, stort grattis! Lovisa Svensson och Bella fick en fjärdeplats i ett lopp och andra plats samt pinne i ett annat, jättegrattis!

grattis_mira_06 grattis_bella_01

linje_02

Klubbens hundar är inte bara duktiga, de är snygga också! Ray Olsson med Piggan (IPO1 Candy Shock) och Lollo Larsson med Demo (D-Mol-Ition Bar-Bar Beskydy) var på utställning i Arvika den 31 maj för domaren Nils Molin. Piggan fick CERT och blev BIR (Bäst i rasen) medan Demo blev BIM (Bäst i motsatta könet). Stort grattis!

grattis_piggan_04grattis_demo_03

linje_02

Stort grattis till Ray Olsson och Piggan (IPO1 Candy Shock) som debuterade i lydnadsklass 1 den 31 maj i Arvika! Det blev ett förstapris och en hedrande tredjeplacering!

grattis_piggan_03

linje_02

Jättegrattis till tre av klubbens agilityekipage som varit ute och tävlat i Malungsfors idag, 29 maj. Helena och Yoda (Saga) kammade hem vinst och pinne i Hopp B samt vinst och pinne i agility A!

grattis_yoda

Johanna och Mira (Ferrarina) kom på 2:a plats i Hopp A och 5:e plats i Hopp B och första plats i Agility A!

grattis_mira_05

Gunvor och Ozzy kom på 5:e plats i Hopp A, 2:a plats i Hopp B och Agility A och 3:e plats i Agility B!

grattis_ozzy_01

linje_02

Jättegrattis till Camilla Kjellstrand och Sara (Svarta Sara) som debuterade i rallylydnad på Kristinehamns BK den 24 maj. Det var dubbla klasser och de fick 93 respektive 94 poäng av 100 möjliga! Därtill kom de på en hedrande 5:e och 7:e plats av över 50 startande!

grattis_sara_01

På samma tävling debuterade Anna Åström med Tintin (Trollyckes Atlas) och fick godkända resultat på 76 respektive 80 poäng! Grattis!

grattis_tintin_01Bilden är fotograferad av Camilla Kjellstrand.

linje_02

Stort grattis till Team Edgar (KORAD LP1 Edgar von der Holzhaussiedlung) som tävlat i lägre klass spår i Arvika. Det blev uppflyttning med 500,5 poäng och en andraplacering! Edgar ägs av Sandra Boss men tävlades idag av Petra Puolakanaho.

grattis_edgar_01

linje_02

Jättegrattis till Lollo Larsson och Demo (D-Mol-Ition Bar-Bar Beskydy) som tävlade lydnadsklass 1 på Halstahammars BK den 16 maj! De fick förstapris och klassvinst!

grattis_demo_02

linje_02

Grattis till Anna Åström och Sirius (LP1 RLDN Mastamariner Sirius Blue) som tävlat fortsättningsklass i rallylydnad på Forshaga BK den 17 maj. Det blev full pott på 100 poäng och klassvinst av 18 ekipage!

grattis_sirius_01

Grattis även till Johanna Karlsson Svensc och Mira (Ferrarina) som debuterade i nybörjarklass på samma tävling. De gjorde en toppenfin runda som skulle ha resulterat i höga poäng, men tyvärr missade de en skylt (disk).

grattis_mira_04

linje_02

Stort grattis till Team Sture (KORAD Energicas Exploit Caf) som blev uppflyttade till högre klass spår i Forshaga den 10 maj!

grattis_sture_01

linje_02

Jättegrattis till Ewelina Söderlund och Lhyra (Rakkaus Anorith) som tävlade appellklass spår i Forshaga 10 maj, fick 257 poäng och blev uppflyttade!

grattis_lhyra_02

linje_02

Stort grattis till Johanna och Mira (Ferrarina) som tävlat agility i Torsby 10 maj och fick en andraplats i hoppklass!

grattis_mira_03Foto: Sofia Nilsson

linje_02

Jättegrattis till Lollo Larsson och Demo (D-Mol-Ition Bar-Bar Beskydy) som tävlade appellklass spår i Karlstad den 27 april! De fick 277.25 poäng som räckte till uppflyttning och klassvinst!

grattis_demo_01

linje_02

Stort grattis till Ray Olsson och Piggan (IPO1 Candy Shock) som klarade IPO1 den 26 april! Extra roligt är att Piggan är den första briarden i Sverige som lyckas med denna bedrift!

grattis_piggan_02

linje_02

Stort grattis till Johanna Karlsson Svensc och Mira (Ferrarina) som debuterat i Heelwork to Music (HtM)! Det blev 22.65 poäng, uppflyttning och en 5:e plats av ca 9 startande! Klicka här för att se ett videoklipp från deras tävling!

grattis_mira_02

linje_02

Stort grattis till Ray Olsson och Piggan (Candy Shock) som gjort ett godkänt Behörighetsprov (BH) för IPO hos Schäferhundklubben Stehag!

grattis_piggan_01

linje_02

Stort grattis till Johanna Karlsson Svensc och Mira (Ferrarina) som debuterat i agility! 0 fel och en 12:e plats av 55 startande i agilityklass!

grattis_mira_01

linje_02

Stort grattis till Ewelina Söderlund och Lhyra (Rakkaus grattis_lhyra_01Anorith) som gjorde ett godkänt inträdesprov mot patrullhund den 12 januari 2014!

Bilden är fotograferad av Tina Eriksson.